Meteen naar de inhoud
Home » Wie is Mady?

Wie is Mady?

Naast werken ben ik gewoon Mady met hobby’s en interesses – die niet altijd dier-gerelateerd zijn – die ik gespreid en dikwijls met tussenpozen doe. Een kleine inkijk.

Astrologie: een heel interessante materie. Als je eeuwig wil studeren… begin aan astrologie. Een geboortehoroscoop opstellen vergt heel veel tijd. Voor dieren is dit ook mogelijk, maar het is niet zo accuraat omdat het geboorteuur (en dikwijls ook geboortedag) ontbreekt.

Lezen:

Auteurs: Haruki Murakami, Boris Akoenin, Philippe Claudel, Donna Tartt, Willem Elsschot, Philip Kerr, Ransom Riggs, Carlos Ruiz Zafon, Robert Galbraith, Philip Roth, Diane de Keyzer, …

Boeken/reeksen: Warrior Cats, Wildevrouw (Jeroen Olyslaegers), Dood van een non (Maria Rosseels), Hersenschimmen (Bernlef), Het kleine meisje van mijnheer Linh (Philippe Claudel) , De zeven zussen, …

Op www.hebban.nl kan je me ook volgen. Voor literatuurliefhebbers is deze website een snoepwinkel! Je kan hier – zonder een account aan te maken – recensies lezen. Of een korte inhoud van een boek dat je graag wil lezen.

Parijs: de stad waar ik me thuis voel en die ik meer dan 20 keer bezocht en zien veranderen heb. Ten goede en ook ten kwade.

Kunstschilderen en grafiek: op mijn website www.madymaerien.be zijn enkele van mijn creaties te zien. Ook mijn curriculum vitae, workshops en columns die ik geschreven heb.

Mijn droom om in Parijs te exposeren is in 2018 uitgekomen.

-In de tuin werken

-theater en bioscoop (alternatieve films en animatiefilms)

Motorijdster: ik heb een Harley Sportster. Door eerst Corona, vervolgens de torenhoge benzineprijzen en dan de verhuis, is toeren een beetje op de achtergrond geraakt.

-Als er tijd over is breien. Zo af en toe brei ik zelf sokken voor mijn man en ik en truien.

-Gewoon eens af en toe gaan shoppen en een taske koffie met gebakje.