Meteen naar de inhoud
Home » Onze klanten – patiënten – bezoekers

Onze klanten – patiënten – bezoekers

Of het dierenoppas aan huis is, een wandelsessie, gedragstherapie, of TLC bij dierenarts waarmee ik samenwerk, … ik probeer foto’s (en ook video’s) te maken. Meestal poseren deze lievelingen extra goed.

Joe, een mannelijke cocker spaniel komt uit een werklijn. Hij komt bij mij voor gedragsbegeleiding.

Hij is een blije hond en een echte feestneus die soms wat getemperd moet worden in zijn enthousiasme.

Marieke is een flink dametje op wie ik heb mogen passen. Een knuffelmieke, een schat van poesje. En voor een spelletje was ze altijd te vinden!

Noortje is een Cocker Spaniël, een teefje. Een enthousiast jong meisje met ook een hoog knuffelgehalte.

Feebke, een oud dametje van 20 jaar oud. Hoewel ze zo goed als niets meer hoort, stond ze altijd als eerste te miauwen toen ik binnen kwam.

Feebke is overleden op 3 juni 2024. Wij wensen zijn liefdevolle en zorgzame eigenaars heel veel sterkte toe!

Obi, een flinke kater. In het begin was hij nogal terug getrokken en keek liever ‘de mens uit de boom’. Na een dag of 2-3, toen hij doorhad dat ik de potjes met eten open deed, was hij op zijn gemak.

Een katje met een eigen karakter, maar wel lief.

Dit was Mika, een lieve Duitse Herdershond. Tijdens de 3 weken oppassen hebben we ons geamuseerd. In die 3 weken hebben we 2.5 weken een hittegolf gehad. Dat vergde een aangepaste dienstverlening.

En veel veel gezonde groentenijsjes!

Ook kipjes behoren tot de oppas. Leuke diertjes. Grappig soms.

Poeki, een nog vrij jonge kater die een eigen ritme van binnen-buiten erop nahield. Een katje dat vrij onafhankelijk bleek te zijn.

TLC bij de dierenarts… Deze lieve Cocker , een teefje, had een beetje troost nodig voor haar ingreep. Ze kwam knuffelen en aaikes vragen.

Hercules behoort tot onze senioren. Een asielkat die een goede thuis gevonden heeft. Hij was even een patiëntje voor gedragstherapie en is door de volledige inzet van zijn eigenaar weer mooi in de plooi gevallen.

Ook Rottweilers kunnen heel vriendelijke en sociale honden zijn. Ze zijn erg trouw aan hun baasje en vergen een consequente opvoeding. Dan komt alles in orde.

TLC bij de dierenarts.

Dit Frans Buldogje was een oud dametje dat na een pyometra echt met haar gezondheid is beginnen te sukkelen.

Dit was een stervensbegeleiding.

Ook dit is part of the job.