Meteen naar de inhoud
Home » Reviews

Reviews

Schrijf een review

We zijn erg benieuwd naar uw ervaring met Pets Matter en zijn u dankbaar voor het schrijven van een review.

Wat zeggen klanten?

Welke ervaringen hebben onze klanten?

Fantastische ervaring

Rated 5,0 out of 5

Een heel aangename eerste ontmoeting waar een heel verslag opgemaakt wordt wat je mag verwachten. Veel zaken waar ik niet aan gedacht zou hebben. Op reis krijg je elke dag uitgebreid een verslagje met foto’s en/of filmpjes. Heel geruststellend was ik weg en ik kwam thuis met een klein verwend Marietje. Zalige madam en zeker een aanrader!!!

Helga

oppas aan huis

Rated 5,0 out of 5

bedankt mady voor de linken naar de filmpjes! onze katten zijn op hun gemak bij jou!

Gerda

gedragstherapie jachthond Billie

Rated 5,0 out of 5

Onze jachthond retriever Billie komt uit een werklijn. Elke week ga ik jachttraining volgen. Thuis was billie een schat, maar op de training was hij onrustig, viel te snel in, hyperactief, kon zich niet concentreren. onze trainer heeft me doorverwezen naar mady. ze heeft me meer inzicht gegeven welke noden en problemen werklijnen hebben. op mijn vraag zijn we ook gestart met een bachbloesemmix volledig op maat van de problemen die billie heeft. door de uitstekende begeleiding is billie nu een prima hond die zijn werk geconcentreerd en met passie doet op de training.

Ann Sophie

Emotioneel onstabiele kat valt niet meer aan

Rated 5,0 out of 5

Onze kat King komt uit een asiel en heeft een rugzakje. Hij is emotioneel heel gevoelig. In het begin liet hij zich niet aaien, was onhandelbaar. We ‘trainen’ hem nu, beetje bij beetje en geven hem ook Bachbloesems ter ondersteuning. King is niet meer agressief. Nog wel heel oplettend, maar hij is handelbaar en valt niet meer aan. Heel tevreden van de service en de kennis van kattengedrag.

Annelies

Professionele aanpak

Rated 5,0 out of 5

Mijn al wat oudere poes moest plots de aanwezigheid verdragen van een jongere poes. Voor hem een indringer en dat liep in het begin niet van een leien dakje. na een relatief korte therapie met Bachbloesems werd het al snel veel beter. Het is duidelijk dat Mady weet wat ze doet. Dikke merci mady

Luc